Van het  aandeel CM.com de exdividend en betaaldatum,  de dividend- en beursagenda  en het dividendbeleid voor 2019 en 2020
 
Technologiebedrijf CM.com verzorgt voor bedrijven de communicatie met hun klanten via berichtendiensten als SMS en WhatsApp. Vorig jaar gingen er meer dan twee miljard berichten over het platform van CM.com. De onderneming heeft klanten als IKEA, Thuisbezorgd en Albert Heijn. AMSTERDA wil op 11 oktober naar Beursplein 5. De onderneming maakte dat maandag bekend in een prospectus naar aanleiding van de beursgang.
De indicatieve prijsstelling van de aandelen is tussen de 15 euro en 19 euro. Dat impliceert een marktwaarde van tussen de 287,5 miljoen euro en 337,5 miljoen euro.
 
Update - 11 oktober 2019 - BREDA (AFN) - Technologiebedrijf CM.com ziet voorlopig af van een beursgang. Het bedrijf zou eigenlijk vrijdag 11 oktober naar de beurs in Amsterdam zijn gegaan, maar had dat al uitgesteld. Nu wijzen de oprichters naar ongunstige marktomstandigheden als reden om hun bedrijf toch echt niet naar de beurs te brengen.
Ex-dividend  |  CM.com
ex-dividend  soort dividend bedrag betaalbaarstelling
       
       
Agenda  |  CM.com
  1-e notering Euronext Amsterdam  
   
   
Dividendbeleid  |  CM.com
  • Dividendbeleid : CM.com gaat er vanuit dat  winst in de nabije toekomst aangewend wordt om verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf te bewerkstelligen en verwacht daarom voorlopig geen dividend uit te keren. 
Taxatie WPA - Dividend  |   CM.com 
   winst per aandeel  payout ratio dividend
2018      
2017      
Outlook  |  CM.com
  • Outlook - september 2019 - In 2018 gingen er meer dan twee miljard berichten over het platform van CM.com. Tussen begin 2016 en eind 2018 is de totale omzet uit de core business van CM.com gestegen van EUR 46 miljoen naar EUR 71 miljoen. De brutomarge steeg in die periode naar ongeveer 30% en de verwachting is dat deze geleidelijk verder zal oplopen als gevolg van een verschuiving van de inkomsten naar CPaaS, betalingen en platformsegmenten. In elk van deze drie jaar is het bedrijf  winstgevend geweest, waarbij de operationele winst over 2018 uitkwam 797.000 euro
Overzicht van CM.com en alle aandelen uit de AEX, AMX, AScX en Lokale Markt met het ( getaxeerde ) dividend voor 2019